Продуктът е добавен в количката
Количество
Общо
Има0стоки във вашата кошница. Вашата количка има 1 продукт.
Общо продукти
Общо разходи за доставка  Да се зададе
Общо
Продължете с пазаруването Към сметката
Нов Намалена цена! 8-40X40MM водоустойчив телескоп Super Telephoto Zoom монокулярный телескоп с универсален телефонен адаптер за наблюдение на птици/на лов Преглед отблизо

8-40X40MM водоустойчив телескоп Super Telephoto Zoom монокулярный телескоп с универсален телефонен адаптер за наблюдение на птици/на лов

31.67лв.

-34 %

47.99лв.

Нов продукт

Номер На Модела 8-40x40 супер телефото монокулярный телескоп
Тип Друго
Произход CN(произход)

Точки куршум: 1、Конструкция статив: система против разклащане, специален ШТАТИВНЫЙ 3D жироскоп, много стабилна по време на многократно увеличение.

2、по-ясни сцена: BAK4 призма обектив, 40 пъти по-голямо зрително поле, по-свеж и колоритен сцена.Страхотна светопропускаемость и яркост, по-ярки и ясни изображения.

3、функция нощно виждане: вградени функция за нощно виждане, можете да видите, когато има светлина в нощта.Включването на автофокус и излъскване фон, може да се съсредоточи върху хора или обекти, за които е необходимо да се наблюдава.

4、влагоустойчив, отговарят на високи и водоустойчив: напълнена с азот водоустойчива и о-пръстени на оптични компоненти могат предотвратяване на влага, прах и отломки, а също и предоставяне на услуги време.Скоба е по-подходящ за вашия телефон, като ви позволява да правите хубави снимки и да се адаптират към суровите условия на околната среда.

5、подходяща група: подходяща за любители на спортове на открито и на изследователи на дивата природа, необходимо оборудване за наблюдение на птици, диви животни, лов, крак туризъм, туризъм, къмпинг и пътешествия.

1. Дизайн на статив: система против -- разклащане, специален пумпал статив 3D, много стабилизирано по време на мулти-приближения.

2.по-ясни сцена: призматичен обектив BAK4 е 40 пъти по-близко и голямо зрително поле, по-свеж и колоритен сцена.Страхотна светопропускаемость и яркост, по-ярки и ясни изображения.

3.функция нощно виждане: вградени функция за нощно виждане, можете да видите, когато има светлина в нощта.Включването на автофокус и излъскване фон, може да се съсредоточи върху хора или обекти, за които е необходимо да се наблюдава.

4. влагоустойчив, отговарят на високи и водоустойчивый: Азот-изпълнен компоненти водоустойчивых и Колцеобразного уплътняване на оптически могат предотвратяване на влага, прах и твърди частици и осигуряват срок на годност.Скоба е по-подходящ за вашия телефон, като ви позволява да правите хубави снимки и да се адаптират към суровите условия на околната среда.

5. подходяща група: подходяща за любители на спортове на открито и на изследователи на дивата природа, необходимото оборудване за наблюдение на птици, диви животни, лов, разходки, катерене, къмпинг и пътешествия.

Спецификация :

Модел: 8-40x40

Ефективен диаметър на обектива: около 40 мм/1,57 инча

Увеличение: 8-40 път (съответства на нивото на регулиране на 10х100)

Диаметър на фокусиращ: около 22 мм/8,27 инча

Диаметър на изходния ученик: 3,1-1,5 мм

Най-късото разстояние на фокусиране: 2 м

Размер: около 190/140x50mm (разтягане и свиване)

Призма: BAK4 призма

Покритие: FMC

Цвят: черен

Маска за очите: въртящата маска за очи

Водоустойчив: да

Статив може да се свърже: да

Трябва ли да се свърже мобилен телефон: да

Използва се за: състезания, плаж, наблюдение на птици, каране на лодка/яхта, на конни надбягвания, активна почивка, спорт, театър, пътуване

Материал: оптично стъкло

Тип: монокуляр

продуктовата носи етикет за услугата:

1 x 8-40X40MM/ 10-30X25 монокулярный телескоп

Или

1 x 8-40X40MM/ 10-30X25 монокулярный телескоп

1 X статив

1 x снимки на клип

Етикети: 100 увеличение монокуляр, супер телефото монокулярный телескоп amazon, монокулярный увеличение на телескопа, телескоп, монокулярный телескоп, телефото, умират птици, мъжете гледат, 12х50, телеобъективный увеличение.

Напишете отзив

8-40X40MM водоустойчив телескоп Super Telephoto Zoom монокулярный телескоп с универсален телефонен адаптер за наблюдение на птици/на лов

8-40X40MM водоустойчив телескоп Super Telephoto Zoom монокулярный телескоп с универсален телефонен адаптер за наблюдение на птици/на лов

Свързани продукти