Продуктът е добавен в количката
Количество
Общо
Има0стоки във вашата кошница. Вашата количка има 1 продукт.
Общо продукти
Общо разходи за доставка  Да се зададе
Общо
Продължете с пазаруването Към сметката
Нов Намалена цена! 2 бр. / лот K3QF3F30BM-AGCF K3QF3F30BM LPDDR3 чисто нов и оригинален Преглед отблизо

2 бр. / лот K3QF3F30BM-AGCF K3QF3F30BM LPDDR3 чисто нов и оригинален

43.01лв.

Нов продукт

Воспользуйся 1
Интелектуалния Заряд No
търговска марка ДЖИНШЕНГЕР
Екран На Дисплея No
Тип 0
Пакет ДА
Изходен Интерфейс USB изход
Бързо зареждане No

====== ===========Добре дошли в нашия магазин===================

Нашата компания е професионален доставчик на услуги в подкрепа на интегрални схеми, опит в продажбите на магазините!Голям брой спот запаси, клиентът е върховен, като предоставя на своите клиенти качествени продукти!Имаме много продукти, в магазина, и, което е още по-важно е, вие ще получите най-високо качество, на възможно най-ниска цена и бърза доставка.

Ако имате някакви въпроси по отношение на закупуване на продукта, можете да ни изпратите съобщение и ние ще ви отговорим за първи път.Ние можем да предоставят услуги на едно гише на електронни компоненти.

– – – – – – – – – – – – – – Съображения за закупуване на– – – – – – – – – – – – – –

Продуктът ще бъде тествана преди да го изпратите, той ще бъде в добро състояние, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с продукта. След като получим плащане за вашата поръчка, ние ще го доставим в рамките на 1~3 работни дни.

Искаме да ви преведе през Alibaba Standard Логистика, Alibaba Priority Логистика, DHL, EMS, FedEx (начин на доставка зависи от вашите възможности).

За всички поръчки на клиента, ние не се таксува представяне на такса, дори част от 1pcs.Когато част от печалбата на местния обичай, ако част са заредени митнически сборове, ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.Уверете се, че сте прочели детайли за доставка и установили очаквания срок за доставка.Ако проектът все още не е пристигнал в това време, моля, дайте ни кратко съобщение, последно потвърждение за получаване на тази поръчка.

Моля, проверете при получаване на стоката.Ако продуктът не ви устройва, трябва да върне парите обратно.Моля свържете се с нас преди да се върне на стоки и връщане трябва да бъде в една нова държава (купувач трябва да върне всички първоначални и неповредени детайли под условията за препродажба).

Ние горещо ви благодаря за положителните отзиви и да завършите сделката, а нашата система ще ви оставят положителен отзив.

=========== Желая ви весела пазаруване, Добре дошли в следващото посещение ===========

Етикети: stk 412 170 оригинал, stk4026ii, bd82hm55, stk412150, stk412 150, stk432, stk282 270, STK4392, усилвател аудио tda7297, yd1517p.

Напишете отзив

2 бр. / лот K3QF3F30BM-AGCF K3QF3F30BM LPDDR3 чисто нов и оригинален

2 бр. / лот K3QF3F30BM-AGCF K3QF3F30BM LPDDR3 чисто нов и оригинален

Свързани продукти