Продуктът е добавен в количката
Количество
Общо
Има0стоки във вашата кошница. Вашата количка има 1 продукт.
Общо продукти
Общо разходи за доставка  Да се зададе
Общо
Продължете с пазаруването Към сметката
Нов Намалена цена! 100 грама Иван-чай ферментирал (гранулиран) Преглед отблизо

100 грама Иван-чай ферментирал (гранулиран)

6.75лв.

Нов продукт

Тип Елемент зелен чай
Отдел Име ВСИЧКИ
Основни Съставки чай
срок на годност 2 години

Нашият Иван-чай се отглежда в екологично чист район на Ярославска област, на най-високо ниво, и се счита за един от най-добрите в Русия.И ние с удоволствие ще препоръча този чай на нашите чайным приятели.

Хванати в природата, вие със сигурност ще бъдете очаровани от тези красиви растения с високи прави стъбла и ефектен съцветие големи цветя в бяло и лилаво-сиреневом цвят.Ботаническото име-Эпилобиум, Кипър е тесен, но в популярно го наричат иван-чай, както и в други страни, той е известен като "български чай".

Именно дълги тесни листа на кипарис и се използва за приготвяне на нашите предци вече в Древна Русия.Иван-чай пих навсякъде, поради своята достъпност, тъй като Кипър расте почти навсякъде, а цената на китайски чай, който поставлялся в Руската Империя през 18 век, е за простия народ неподъемной.

Вкусовите качества на Иван-чая бяха толкова високи, че в чаени магазини неговите примеси в скъп китайски чай са били почти два пъти по-малко!Не е ли това най-доброто потвърждение приятно на вкуса на традиционните руски напитка?Сега имате чудесна възможност да се уверите в това.

Защо чай ферментируют и гранулируют?

Ферментация на чай-това е технологична операция, която се извършва при производството на чай от всеки сорт, независимо дали е на китайски, индийски или цейлон.Ферментация-това е процесът на ферментация, който подобрява вкусовите и ароматни свойства на чай.Чаени листа придобиват червено-кафяв оттенък, по-изискан вкус, цветя-плодов аромат, както и, че не по-малко важно, чай, увеличава количеството на полезните свойства.

Гранулирование-това е още една технологична операция, която превръща чаен лист в гранули.Гранулиран чай заваривается много по-бързо ламарина, и има същия превъзходен вкус и аромат.Но не забравяйте: след 15 минути, тези свойства са загубени, така че трябва да се пие гранулиран чай веднага след приготвяне, за да се насладите напълно на неговия вкус и аромат.

Полезни свойства на иван-чая

За полезните свойства на иван-чая е добре известно вече на древните традиционни лечители, и съвременната медицина потвърди им на базата на научни изследвания.Иван-чай притежава цял набор от полезни свойства:

Knitting, противовъзпалителни and painkillers;

Успокояващ, незаменим при стрес и нервни натоварвания;

Рязане и отстраняване на хранителни и алкохолни отравяния;

Повишаване на имунитета;

Регенерираща сила;

Полезен е при хипертония, анемия и анемия, подагра и солен обмен; при камъни в черния дроб, бъбреците и заболявания на далака;

Насърчава белези на язви в стомашно-чревния тракт;

Полезен при болезнена менструация;

Помага да се отървете от простатит и аденом на простатната жлеза.

Иван-чай-отлична основа за изграждане на чаени бани.Можете да опитате да го смесват в различни пропорции с други чайове, за да получите нови нюанси на вкуса от чаено напитка.

Етикети: лют червен чай, китайски зелен чай, зелен чай на листа, китайски чай, китайски зелен чай, чай с капак, die чай, чай oolong, диета ч., чаен комплект.

Напишете отзив

100 грама Иван-чай ферментирал (гранулиран)

100 грама Иван-чай ферментирал (гранулиран)

Свързани продукти