Продуктът е добавен в количката
Количество
Общо
Има0стоки във вашата кошница. Вашата количка има 1 продукт.
Общо продукти
Общо разходи за доставка  Да се зададе
Общо
Продължете с пазаруването Към сметката
Нов Намалена цена! Регулатор На Температурата На Hristo ZigBee 3.0 Mini Smart Устройство На Радиатора Програмируем Термостат, Нагревател Гласов Контрол, Интелигентен Дом Преглед отблизо

Регулатор На Температурата На Hristo ZigBee 3.0 Mini Smart Устройство На Радиатора Програмируем Термостат, Нагревател Гласов Контрол, Интелигентен Дом

29.40лв.

-30 %

42.60лв.

Нов продукт

търговска марка сентехия
Дропшиппинг, Търговия На Едро Поддръжка
Цвят
Сензор сонда
Състояние събрание Готов за работа
Съвместимост Друго
Камерата Е Оборудвана С No
Произход CN(произход)
Размер(мм)

Описание:

100% чисто нов и високо качество!

1.умен термостат с радиатора на Hristo ZigBee:нов миниый дизайн с просто и ясно на екрана на дисплея LCD на тялото,термостат радиатора с екран с цифров дисплей LCD и 2 раздели са дадени в действие батерии AA,която е специален клапан, като се използва съвместно с радиатор парно.Изкуствено зададената температура в помещението, в основата на използвана в системата за подгряване на пода, за контрол на отваряне и затваряне на тръби.

2.безжичен хъб портал на Hristo ZigBee е задължително : безжичен хъб ZigBee е задължително, който се свързва с газта много други интелектуални продукти, ZigBee и изпълнява цялата връзка на вашите интелигентни домашни устройства.Просто въведете вашия портал към приложението,а след това добавете автомобил с радиатора на шлюз в приложението.

3.програмируем график с седмичен избор за програмиране:поддържа ръчна настройка 5+2,6+1 и в 7-дневен седмичен график с 6 периоди за опции ,като ви предоставя максимално удобство за различни ситуации и определяне на индивидуален график за вашата начална температура.Празничен режим,автоматичен режим,режим на херметизация на разположение.Изберете режим на работно време и почивка, за да отговарят на собствения си ум.

4.гласово и дистанционно управление за безжично портал на Hristo ZigBee:поддържа дистанционно управление на прилагането чрез вашия смартфон,както и гласов контрол, говорител чрез Alexa и Google Assistant след успешното свързване на клапа за приложението на Sasha /Smart Life въз основа на един безжичен шлюз на Hristo ZigBee.

5.откриване на отворен прозорец:при стайна температура, изведнъж ще падне до прага на температурата,клапан се затваря за 15 минути.След това,ако стаята temp.is дори по-ниска от температурата.На прага,той ще се запази този режим.Освен това е лесен за разчитане цифров дисплей с температура по Целзий.

Технически характеристики:

Захранване: 2*2 алкални батерии AA* 1.5 V (не са включени)

Максимален ток:90 ma

Температура на работната среда: -10~60°C

Точност на дисплея:: 0.5℃

Диапазон на регулиране на температура по подразбиране:5~35°C

Сензор сонда:: НПМ(10k)1%

Обхват на показване на температурата:: 1~70°C

Размер на конец:M30*1.5

Изолира условие: нормална екология

Размер(мм):53*89,5

Продължаващата програма: инсталиране на 1 седмица като цикъл

Максимален

Пакет Са Включени:

1 * Термостат Радиатора

1 * Чанта с аксесоари

1 * Ръководство На Потребителя

Бележки:

може да се показва само на дисплея по Целзий.

продуктът не е снабдено с батерия

Портал не е включена в комплекта

Етикети: стена на ключа aqara, сирената ifttt, умен до разширяване клапани, сензор за zigbee, вентил zigbee, радиатор thuja, нагревател, вратата thuja умна, радиатор zigbee, Акара.

Напишете отзив

Регулатор На Температурата На Hristo ZigBee 3.0 Mini Smart Устройство На Радиатора Програмируем Термостат, Нагревател Гласов Контрол, Интелигентен Дом

Регулатор На Температурата На Hristo ZigBee 3.0 Mini Smart Устройство На Радиатора Програмируем Термостат, Нагревател Гласов Контрол, Интелигентен Дом

Свързани продукти